Beszédírók

kommunikáció - retorika - pr

MTV Híradó: közszolgálat helyett közröhej

2013. szeptember 07. 22:03 - beszédírók

Nem akarunk döglött lovat rugdosni, de ami 2013. szeptember 7-én 19:30-tól megtörtént az MTV híradójával, azt egy nagyon amatőr falutévé sem engedhetné meg magának.

Egy hírműsorban a hírsorrend az alapja a műsor szerkezetének. A vezető hír egy jó hírműsorban mindig az aznapi legnagyobb hírértékű, legfontosabb történet.  Szombaton este a közszolgálati MTV híradójának főkiadása a headline után így kezdődött:

Borsa Miklós műsorvezető: "Több ezren voltak ma a Millenáris Parkban a közmédia napján. Délelőtt többnyire a kisgyermekes családok látogattak ki a Millenáris Parkba, míg délután már az idősebb korosztály is . A legtöbben Süsüre ,TV Macira voltak kíváncsiak, és sokan  személyesen is találkozhattak a közmédia műsorvezetőivel. A nézők és a rádiózók is a műsorkészítés részeseivé válhattak."

Majd élő kapcsolás a helyszínre, riporter Falucska Ivett. A bejelentkezés 29 másodperc után megszakad. Ezután a műsorvezető felkonferál  a szíriai polgárháborúval kapcsolatos külpolitikai anyagot, majd 19 óra 34 perc 19 másodperckor ez történik:

Borsa Miklós műsorvezető: "A tavalyi nagy siker után ismét közmédia napot tartott az MTVA.Délelőtt többnyire a kisgyermekes családok látogattak ki a Millenáris Parkba, délután pedig már az idősek is, akik lehet, hogy kevésbé Süsüre és a TV Macira voltak kíváncsiak, inkább azért jöttek, hogy találkozzanak velünk, a közmédia műsorvezetőivel."

Ezután elindul az eseményről szóló több mint két perces anyag.

No comment...

2013. szeptember 7. 19:30 - MTV Híradó: ITT NÉZHETED MEG!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://beszedirok.blog.hu/api/trackback/id/tr395499968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.09.07. 22:28:05

Én csak akkor nézem, hh véletlenül ott vok, mikor megy, és azt is mindig megbánom, szal mostanában már igyekszem a véletlent is kizárni.
süti beállítások módosítása