Beszédírók

kommunikáció - retorika - pr

Nem doktor Schmitt Pál a sajtóközlemény szerint

2012. március 27. 14:27 - beszédírók

A bizottság hivatalos sajtóközleménye nem nevezi doktornak a köztársasági elnököt

 
Megint a sorok közt kell olvasni. A dr. Schmitt Pál ügyét vizsgáló Tényfeltáró Bizottság jelentéséről a Semmelweis Egyetem rektora, Dr. Tulassay Tivadar professzor hivatalos sajtóközleményt adott ki, melynek eredeti dokumentumát fotókópiában közli az index. Ezen dokumentum alapján a köztársasági elnök nem doktor.
 
Dr. Tulassay Tivadar így fogalmaz:
 
A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán Schmitt Pál ún. kisdoktori értekezésével kapcsolatban létrehozott Tényfeltáró Bizottság befejezte munkáját.”
 
Dr. Tulassay professzor a hivatalos sajtóközleményben a köztársasági elnök neve elé nem biggyesztette oda a doktori fokozatot jelző „dr.” rövidítést. A közleményben a köztársasági elnökön kívül még 6 db név szerepel, mindegyik doktor megjelöléssel. Ez így hogy???

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://beszedirok.blog.hu/api/trackback/id/tr894343560

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bukott elnök 2012.03.30. 06:53:18

Kedves Naplóm!Mai témánk a diktatúra botrányos államfője, Schmitt Pál lesz. Le sem írom többet ezt a szörnyű nevet, beleborzongok ha csak eszembe jut. Múlt héten a szomszéd Etelka néni legurult a negyedikről a lépcsőházban, mert véletlenül kiejtettem a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

debreceni.blog 2012.03.27. 15:36:51

„Azon gondolkoztam, hogy mit mondtak volna nekem anno a tanszéken, ha beállítottam volna egy ilyen „törzsanyaggal”.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1482_a_torzs_anyaga_gerinc_nelkul

a jéghegy alja 2012.03.27. 15:39:55

Ezek szerint, ha lemásolom Pali bácsi doktoriját akkor én is kaphatok egy dr.-t a nevem elé? Kinek küldjem el? 1 nap alatt kész.

kzoltana 2012.03.28. 13:10:36

Kósa Lajost meg „doktor”-nak titulálják hivatalos helyeken is, pedig még egyetemi végzettsége sincs:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1490_dr._kosa_lajos
Magyarhonban mostantól mindenki legyen doktor!
süti beállítások módosítása